Garanti

Du er som privat kunde altid dækket af købelovens 24 mdr. reklamationsret uanset hvor du køber bil henne.

Du er som privat kunde altid dækket af købelovens 24 mdr. reklamationsret

Du er som privat kunde altid dækket af købelovens 24 mdr. reklamationsret uanset hvor du køber bil henne. Hos Gråskov Biler går vi meget op i tryghed når du skal købe bil, derfor har vi valgt at Være medlem af DBFU. Du kan altså nyde din brugte bil, uden bekymringer, når du handler hos os.

At købe en brugt bil, er for mange en stor beslutning. Man kører kun i den én gang inden man skal tage stilling til om man vil købe den eller ej. Da der ikke er nogen fortrydelsesret på bilkøb, bliver man nødt til at vælge rigtigt første gang og det er altså ikke alle der gør det desværre. Hos Gråskov Biler mener vi ikke at vi vinder noget ved at have vores kunder kørende i en bil de egentlig ikke kan lide. Derfor giver vi pengene tilbage hvis du inden for 5 dage efter overdragelsen, ikke er tilfreds med bilen.

Inden overdragelsen af din bil, bliver den tjekket igennem for fejl og mangler, på vores eget værksted. Får du mod forventning brug for at få lavet garantiarbejde, stiller vi en gratis lånebil til rådighed imens din bil bliver lavet, så du fortsat kan passe dine hverdagsbedrifter.

Betingelser:

§1 Denne garanti gælder 5 dage fra den dag bilen blev overdraget køber, gældende til officiel lukketid den 5. dag. Hvis en anden end den juridiske køber afhenter bilen på vegne af køber, regnes dette som overdragelse til køber. Besked om ønsket brug af denne tilfredshedsgaranti skal sendes til Info@graaskovbiler.dk eller ydres ved personligt fremmøde.

§2 Kosmetisk stand

Bilen skal stilles tilbage i samme stand som da den blev overdraget køber. Det vil sige at den skal være lige så ren og pæn som da den blev afhentet. Hvis bilen ikke tilbageleveres i ren og pæn stand, vil en kosmetisk klargøring blive fratrukket i prisen på bilen.

Vi tilbagetager ikke biler som efter købet er blevet røget i.

§3 Mekanisk stand

Bilen skal være i samme mekaniske stand som da den blev overdraget køber. Er der inden tilbageleveringen opståede mekaniske fejl/mangler, som ikke er dækket af vores garanti, vil en udbedrelse af disse blive fratrukket tilbagekøbssummen.

§4 Selvrisiko på biler der bliver leveret retur, vil altid være på 5000,- kr.

§5 Eftermonteret ekstraudstyr:

Vi giver ikke pengene tilbage for ekstraudstyr monteret på bilen i forbindelse med handlen.

Har køber selv eftermonteret andet ekstraudstyr, skal dette afmonteres bilen uden mén.

§6 Byttebil.

Såfremt byttebilen ikke er videresolgt, har køber pligt til at tilbagetage denne.

§7 Udbetaling af tilbagekøbssum

Så snart bilen inklusive ekstraudstyr, alle nøgler, service/instruktionsbog og original registreringsattest er i Gråskov Bilers varetægt udbetales pengene til kundens konto og/eller finansieringsselskabet.

(+45) 65 97 32 04
info@graaskovbiler.dk